Άρθρα

Posted 11/01/2011No comments | Βραβεύσεις - Διακρίσεις, Διεθνή

Βραβεύθηκαν οι νικητές της Σιγκαπούρης

Τους αθλητές μας που κατέκτησαν πέντε συνολικά μετάλλια στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν τον περασμένο Αύγουστο 2010 στη Σιγκαπούρη, βράβευσε την Τρίτη (11/1) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην ειδική εκδήλωση που  πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΟΕ, τα δύο πληρώματα της κωπηλασίας, Μιχάλης Ναστόπουλος-Απόστολος Λαμπρίδης και Λυδία Νταλαμάνγκα-Ελένη Διαμαντή, η αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου, ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Θοδωρής Χρυσανθόπουλος και τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Λάμπρος Βλάχος, Σπύρος Παναγιωταράς, Θοδωρής Τσιλούλης και Μανώλης Τσελεντάκης έλαβαν τιμητικές διακρίσεις για τη μεγάλη επιτυχία τους τον περασμένο Αύγουστο στο κορυφαίο αυτό ραντεβού των Νέων.

Επίσης βραβεύθηκαν και οι προπονητές των αθλητών που τους οδήγησαν στις λαμπρές τους επιτυχίες. Ανάμεσά τους ο Κος Γ. Λιμνιάτης για το μπάσκετ και ο Κος Θ. Λιάπης για την τοξοβολία.

Πρόκειται για τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού που με δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια, έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τους κωπηλάτες Μιχάλη Ναστόπουλo–Απόστολο Λαμπρίδη (2η θέση), την αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου (2η θέση), τις αθλήτριες της κωπηλασίας Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάγκα (3η θέση), τον αθλητή του άλματος επί κοντώ Θοδωρή Χρυσανθόπουλο (3η θέση) και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Λάμπρο Βλάχο, Σπύρο Παναγιωταρά, Θοδωρή Τσιλούλη και Μανώλη Τσελεντάκη (3η θέση).

Την εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες απο τον αθλητικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Στην ομιλία του ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το έργο της ΕΟΕ φέρνοντας περισσότερους νέους κοντά στα ολυμπιακά ιδεώδη.

Tags: Ετικέτες: ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!