Προπονητήρια

Ο Ερμής είχε εξασφαλίσει προπονητήριο ανοιχτού και κλειστού χώρου (10μ – 50μ) που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων τόξων, προπονήσεων αλλά και καιρού. 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει από κοντά μια προπόνηση τοξοβολίας στα προπονητήρια μας ή να προγραμματίσει και συμμετάσχει σε μια δοκιμαστική συνεδρία.

Φόρμα γνωριμίας

Προσαρμογές λόγω Covid-19:

Ο Ερμής, με στόχο να διασφαλίσει τα ανώτερα δυνατά επίπεδα υγιεινής και προστασίας των Αθλητών και Προπονητών του από τον Covid-19, αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις.

Πατήστε εδώ να δείτε το νέο τρόπο λειτουργίας.

 

Νέο Ανοιχτό Προπονητήριο

Κατά την Χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβριος – Μάιος) οι προπονήσεις γίνονται στο ανοιχτό προπονητήριο, που βρίσκετε στη Λ.Σταμάτας 25α (πρώην εκπαιδευτήρια ΚΑΡΓΑΚΟΥ), ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Διονύσου, και της Διεύθυνσης του 3ου Δημοτικού Διονύσου.

Το προπονητήριο είχε προσαρμοστεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα (προστατευτικά παραπετάσματα, φωτισμός νυκτός, σκίαση, σταθμός υγιεινής κ.τ.λ.) για την άνετη αλλά και ασφαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.

Ο χώρος πληροί  τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την WAF, και εδώ προπονούνται τα τμήματα, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το νέο, προσαρμοσμένο ωράριο είχε ως εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη:

16:30-17:30 & 17:30-18:30 : Τμήματα Εκμάθησης.

18:30-19:30: Αγωνιστικό Τμήμα.

Πατήστε για Χάρτη με Οδηγίες (Google Maps)

 

Κλειστό Προπονητήριο

Ο ΕΡΜΗΣ, για την χειμερινή περίοδο (Οκτώβριο – Απρίλιο) διαθέτει χειμερινό προπονητήριο κλειστού χώρου που βρίσκετε στη Λ.Σταμάτας 25α κοντά στην πλατεία της Δροσιάς ( πρώην εκπαιδευτήρια ΚΑΡΓΑΚΟΥ), ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Διονύσου, και της Διεύθυνσης του 3ου Δημοτικού Διονύσου.

Ο χώρος πληροί  τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την WAF, και εδώ προπονούνται τα τμήματα, τους χειμερινούς μήνες.

Επίσης διαθέτουμε ειδικό χώρο ρύθμισης τόξων και επίδειξης.

 

Πρόγραμμα κλειστού προπονητηρίου τοξοβολίας

Δευτέρα έως Πέμπτη:

16:30-18:00 & 17:30-19:00 : Τμήματα Εκμάθησης

19:00-20:30 : Αγωνιστικό Τμήμα

19:30-21:00 : Τμήμα Ενηλίκων

 

Πατήστε για Χάρτη με οδηγίες (Google Maps)

 

Πατήστε να δείτε φωτογραφίες από τα προπονητήρια μας

Πατήστε εδώ για Πληροφορίες για της Προπονήσεις μας.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!