Προπονητήρια

Ο Ερμής είχε εξασφαλίσει προπονητήρια ανοιχτού και κλειστού χώρου (10μ – 70μ) που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων τόξων, προπονήσεων αλλά και καιρού. 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει από κοντά μια προπόνηση τοξοβολίας στα προπονητήρια μας ή να προγραμματίσει και συμμετάσχει σε μια δοκιμαστική συνεδρία.

Φόρμα γνωριμίας

Κανόνες λειτουργίας:

Ο Ερμής, με στόχο να διασφαλίσει τα ανώτερα δυνατά επίπεδα υγιεινής και προστασίας των Αθλητών και Προπονητών του έχει καθιερώσει νέους κανόνες λειτουργίας.

Πατήστε εδώ να δείτε τους κανόνες λειτουργίας.

 

Ανοιχτά Προπονητήρια 15μ-70μ

Κατά την Θερινή περίοδο οι προπονήσεις γίνονται στα δύο ανοιχτά προπονητήρια, που βρίσκονται στη Λ.Σταμάτας 25α (πρώην εκπαιδευτήρια ΚΑΡΓΑΚΟΥ), ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Διονύσου, της Διεύθυνσης του 3ου Δημοτικού Διονύσου αλλά και ιδιωτών, φίλων της τοξοβολίας.

Τα προπονητήρια έχουν εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα (προστατευτικά παραπετάσματα, φωτισμός νυκτός, σκίαση, σταθμός υγιεινής κ.τ.λ.) για την άνετη αλλά και ασφαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.

Οι χώροι πληρούν τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την WAF, και εδώ προπονούνται τα τμήματα, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πατήστε για Χάρτη με Οδηγίες (Google Maps)

 

Κλειστό Προπονητήριο

Ο ΕΡΜΗΣ, για την χειμερινή περίοδο, διαθέτει χειμερινό προπονητήριο κλειστού χώρου που βρίσκετε στη Λ.Σταμάτας 25α κοντά στην πλατεία της Δροσιάς ( πρώην εκπαιδευτήρια ΚΑΡΓΑΚΟΥ), ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Διονύσου, και της Διεύθυνσης του 3ου Δημοτικού Διονύσου.

Ο χώρος πληρεί  τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την WAF, και εδώ προπονούνται τα τμήματα, τους χειμερινούς μήνες.

Επίσης διαθέτουμε ειδικό χώρο ρύθμισης τόξων και επίδειξης.

 

Πατήστε για Χάρτη με οδηγίες (Google Maps)

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το ανανεωμένο Πρόγραμμα Προπονήσεων.

Πατήστε να δείτε φωτογραφίες από τα προπονητήρια μας

Πατήστε εδώ για Πληροφορίες για της Προπονήσεις μας.

Καλές Προπονήσεις!!!

Η Ομάδα του  “Σ.Ο.Α. Ερμής”

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!