Λίγα Λόγια για Εμάς

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 Ύστερα απο μιά συνάντηση παλαιών συναθλητών και φίλων μετά το τέλος της ολυμπιάδας της Αθήνας το 2004 και νοιώθοντας την ανάγκη της κοινής συνάντησης και προσφοράς στο στίβο του αθλητισμού προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, αποφάσισαν τη δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου με σκοπό το ευ αγωνίζεσθαι.

Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Σ.Ο.Α. ΕΡΜΗΣ ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Δροσιά Αττικής και καλλιεργεί έως και σήμερα το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας και τα δρομικά αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων.

Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στη δύναμη των σωματείων δύναμης ΕΦΟΤ και έλαβε μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα τοξοβολίας.

Στην αγωνιστική πορεία μέχρι και σήμερα καταφέραμε να έχουμε σημαντικές και πολυάριθμες διακρίσεις τόσο στους αγώνες του Εθνικού πρωταθλήματος τοξοβολίας, όσο και σε Διεθνείς διοργανώσεις.

Ενδεικτικά αναφέρεται οτι στην δύναμη του συλλόγου μας εντάχθηκε η ολυμπιονίκης νέων 2010 ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ με τον προπονητή της και προπονητή του συλλόγου μας Κο ΘΩΜΑ ΛΙΑΠΗ.

Ο ΕΡΜΗΣ σήμερα αριθμεί 120 ενεργά μέλη και αθλητές με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ στα τμήματα αρχαρίων προετοιμάζονται νέοι αθλητές με στόχο την αγωνιστική ανέλιξη  σε επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Οι αθλητές των δρομικών αθλημάτων ανελλιπώς από το 2006 συμμετάσχουν στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου καθώς και σε ημιμαραθωνίους και αγώνες 20 χλμ. με συνεχείς χρονικές βελτιώσεις.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!