Εκδηλώσεις 2021

Εκδηλώσεις 2021

Επιλέξτε την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει και απολαύστε τις καλύτερες στιγμές.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες με τρεις τρόπους: σε μικρογραφίες, μια προς μια ή σε Slide Show!

Εκδηλώσεις 2021

Ο Αγώνας Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας Κλειστού Χώρου, Ολυμπιακού, Σύνθετου & Barebow Τόξου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης «Sports - Hall», στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, 2021.

H βράβευση των αθλητών και αθλητριών της χρονιάς (2020 - 2021), των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Διονύσου, από όλα τα αθλήματα (ατομικά & ομαδικά) κατά την διάρκεια του «Open Day – Sports for Family»

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, με σκοπό την ένταξη των νέων τοξοτών στην αγωνιστική δραστηριότητα. Στο Τουρνουά συμμετείχαν ο ΣΟΑ Ερμής με τους προπονητές του Θωμά Λιάπη και Βασίλη Πεταλά, ο ΑΤΟ Φυλοκτήτης με προπονητή τον Μιχάλη Παγώνη και ο ΑΟ Σαρακατσανέων Θήβας με προπονητή τον Νικόλαο Μπαλιάμη και με περίπου 40 νέους αθλητές. 

Δείτε τις φωτογραφίες του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Οκτωβρίου, στην Κάρυστο. Ο αγώνας Κλειστού Χώρου Α΄ & Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου, που οργανώθηκε από τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Καρύστου σε συνεργασία με τον Δήμο Καρύστου και υπο τη αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Μώρος» Καρύστου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2019.

Ο Αγώνας Πρωταθλήματος Ανοιχτού Χώρου Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου Α΄ αγωνιστικής κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα», στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο "Introducing Archery as a teaching aid"

Προκριματικός Αγώνας 3-4/7/21 στην Χαλκίδα

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!