Προπονήσεις

Xειμερινό Προπονητήριο

Ο ΕΡΜΗΣ, για την χειμερινή περίοδο (Οκτώβριο – Απρίλιο) διαθέτει χειμερινό προπονητήριο κλειστού χώρου που βρίσκετε στη Λ.Σταμάτας 25α κοντά στην πλατεία της Δροσιάς ( Στα πρώην εκπαιδευτήρια ΚΑΡΓΑΚΟΥ), ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Διονύσου.

Ο χώρος πληροί  τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την WAF, και εδώ προπονούνται τα τμήματα, τους χειμερινούς μήνες.

Επίσης διαθέτουμε ειδικό χώρο ρύθμισης τόξων και επίδειξης.

 

Πρόγραμμα κλειστού προπονητηρίου τοξοβολίας

Δευτέρα έως Πέμπτη:

Τμήματα:

16:30-18:00 & 17:30-19:00 : Τμήματα Εκμάθησης

19:00-20:30 : Αγωνιστικό Τμήμα

19:30-21:00 : Τμήμα Ενηλίκων

 

Χειμερινό Προπονητήριο

Πατήστε για Χάρτη με οδηγίες (Google Maps)

Θειρινό Προπονητήριο

Κατά την Θερινή περίοδο (Μάιος – Σεπτέμβριος) οι προπονήσεις γίνονται στο ανοιχτό προπονητήριο που έχει παραχωρηθεί  από το Δήμο Διονύσου δίπλα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

Πρόγραμμα ανοιχτού προπονητηρίου τοξοβολίας

Δευτέρα έως Πέμπτη:

16:00-18:00 : Τμήματα Εκμάθησης.

18:00-21:00 : Αγωνιστικό Τμήμα.

 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει από κοντά όποτε θέλει  τη διεξαγωγή μιας συνηθισμένης προπόνησης τοξοβολίας στα προπονητήρια μας ή να συμμετάσχει σε μια δοκιμαστική συνεδρία.

Στη συνέχεια μπορεί να εγγραφεί στο σύλλογό μας και αφού δηλώσει στη γραμματεία τις ημέρες και τις ώρες που τον/την εξυπηρετούν,  χωρίς καμία καθυστέρηση να ξεκινήσει τις προπονήσεις με εξοπλισμό τοξοβολίας που θα του παρέχει ο σύλλογος.

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Θερινό Προπονητήριο:

Πατήστε για Χάρτη με Οδηγίες (Google Maps)

 

Δείτε φωτογραφίες από τα προπονητήρια μας!