Άρθρα

Posted 01/03/2023No comments | Διαδικαστικά, Ενημέρωση, Τελευταία Νέα

Κανόνες Προπονήσεων (Upd. 1/8/2023)

Ο Ερμής, με στόχο να διασφαλίσει τα ανώτερα δυνατά επίπεδα υγιεινής και προστασίας των Αθλητών και Προπονητών του, έχει θεσπίσει τους παρακάτω κανόνες προπόνησης.

Προσέλευση

Η προσέλευση των αθλητών γίνεται αυστηρά βάση του προκαθορισμένου, ατομικού, προγράμματος τους.  Οι ανήλικοι αθλητές παραδίδονται και παραλαμβάνονται στην είσοδο του χώρου από τους συνοδούς τους, οι οποίοι πια δεν μπορούν να παραμείνουν κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Οι αθλητές θα προσέρχονται, τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα για να ετοιμάζονται και να στήνουν τον εξοπλισμό τους και φυσικά να κάνουν την προθέρμανση τους, σε ξεχωριστό χώρο από την αυτόν της προπόνησης. Τέλος, θα πρέπει να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι, αφού δεν θα γίνετε χρήση των αποδυτηρίων.

Ομοίως κατά την διάρκεια της αποθεραπείας τους.

Προπόνηση

Οι παρακάτω κανόνες εφαρμόζονται για την εξασφάλιση  όλων των συμμετεχόντων:

  • Κατά την διάρκεια της προπόνησης, για την αποφυγή συνωστισμού, ο μέγιστος αριθμός ατόμων (αθλητές και προπονητές) εντός του χώρου ορίζεται στους 7.
  • Κάθε αθλητής θα έχει τον δικό του στόχο, με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ των στόχων. 
  • Ομοίως, στην γραμμή βολής, εφαρμόζεται απόσταση 1,5μ μεταξύ των αθλητών.
  • Για τους παραπάνω λόγους οι σύνοδοι δεν μπορούν να εισέλθουν στον χώρο προπόνησης.
  • Τηρούνται οι ώρες προσέλευσης – παραμονής.

 

Οι προπονήσεις χωρίζονται πια σε δυο (αντί τρία) τμήματα , το Τμήματα Εκμάθησης και το Αγωνιστικό Τμήμα. Η διάρκεια της προπόνησης είναι 1 ώρα.

Οι ώρες και οι ημέρες προπόνησης του κάθε αθλητή θα προγραμματίζονται εκ των προτέρων και θα τηρούνται, ώστε να αποφευκτεί άσκοπος συνωστισμός. Δυστυχώς, λόγω περιορισμένου χώρου και χρόνου, οι τυχόν χαμένες ή/και με καθυστέρηση προπονήσεις , δεν θα μπορούν αναπληρώνονται, οπότε φροντίστε για την έγκυρη προσέλευση σας!

Πατήστε εδώ για να δείτε το ανανεωμένο Πρόγραμμα Προπονήσεων.

 Ευχόμαστε σε όλους καλή προπόνηση και καλές βολές!

Tags: Ετικέτες: , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!