Άρθρα

Posted 05/07/2021Comments are off | Αγώνες Τοξοβολίας, Αποτελέσματα Αγώνων, Βραβεύσεις - Διακρίσεις, Τελευταία Νέα

Επιτυχίες των Αθλητών του Ερμή στην Χαλκίδα, την 3/7/2021

Το Σαββατοκύριακο 3-4/7/2021,  διεξήχθη ο αγώνας Ανοιχτού Χώρου Α & B ́Αγωνιστικής & Αναπτυξιακής Κατηγορίας, όλων των τόξων.

Ο Αγώνας οργανώθηκε από τον Α.Π.ΦΥ.Σ. ΙΠΠΟΒΟΤΕΣ , σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκίδας, την Περ. Στερεάς Ελλάδας,  ΔΟΑΠΠΕΧ και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Τ και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Όμιλοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το “παρών”, ανάμεσα σε αυτούς και ο Ερμής, όπου οι αθλητές του, για άλλη μια φορά, μας χάρισαν πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικότερα:

  • Στην κατηγορία Νεανίδων του Ολυμπιακού Τόξου (60m), με σκορ 423,  η Ναταλία Γιούργα κατέλαβε την 1η θέση και ανέβηκε στην Α κατηγορία Νεανίδων, παρόλλο που ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία Κορασίδων. Ήταν ο πρώτος αγώνας της Ναταλίας στα 60m!
  • Στην κατηγορία Εφήβων του Συνθέτου τόξου (50m), με σκορ 567, ο Δημήτρης Μονογυιός κατέλαβε την 1η θέση και ανέβηκε στην Α κατηγορία Εφήβων. Ήταν ο πρώτος αγώνας του Δημήτρη στα 50m!
  • Στην κατηγορία Ανδρών Β του Ολυμπιακού Τόξου (70m), με σκορ 478, ο Μάνος Κάλλης κατέλαβε την 2η θέση.
  • Στην κατηγορία Ανδρών Β του Συνθέτου τόξου (50m), με σκορ 574, ο Χρήστος Λαζαρίδης κατέλαβε την 2η θέση. Ήταν ο πρώτος αγώνας του Χρήστου στα 50m!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους !!!

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και τις φωτογραφίες του αγώνα:

 

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες του αγώνα….

Tags: Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!