Άρθρα

Posted 24/05/2021Comments are off | Διαδικαστικά, Ενημέρωση, Κορονοϊός - COVID-19, Τελευταία Νέα

Επανεκκίνηση των Προπονήσεων Τοξοβολίας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψιν του τα μέτρα που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ και την ΕΟΤ, αποφάσισε ομόφωνα την επανέναρξη των προπονήσεων της τοξοβολίας.!

Έτσι, την Δευτέρα, 31η Μάϊου, ξεκινάμε πάλι μαζί τις προπονήσεις μας! 

Φυσικά, με πρώτη μέριμνα την ασφάλεια και την υγεία, αθλητών και προπονητών, οι προπονήσεις μας θα είναι λίγο διαφορετικές….

Αρχικά ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις θα γίνονται Νέο, Ανοιχτού Χώρου, Προπονητήριο, το οποίο είχε προσαρμοστεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, για την άνετη αλλά και ασφαλή διεξαγωγή των προπονήσεων, με την επίδειξη του εβδομαδιαίου Self-Test.

Επίσης, για να αποφευκτεί ο άσκοπος συνωστισμός είναι, οι ώρες και οι ημέρες προπόνησης του κάθε αθλητή θα πρέπει να προγραμματίζονται εκ των προτέρων και να τηρούνται. Έτσι, στην αρχή της περιόδου παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο και να ορίσουν τις μέρες και ώρες προπόνησης τους. 

Πατήστε εδώ για τα στοιχεία επικοινωνίας.

Τέλος, το νέο, προσαρμοσμένο ωράριο είχε ως εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη:

16:30-17:30 & 17:30-18:30 : Τμήματα Εκμάθησης.

18:30-19:30 & 19:30-20:30 : Αγωνιστικό Τμήμα.

Παρακαλούμε όλους σας να μπείτε, ενημερωθείτε και εκτυπώσετε τους Νέους Κανόνες Διεξαγωγής Προπονήσεων, ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να συνεχίσουμε με ασφάλεια τις προπονήσεις μας!

Επίσης εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για την τοξοβολία, συμπληρώστε την Φόρμα Γνωριμίας και κλείστε ένα ραντεβού για ένα δοκιμαστικό, μαζί με τους προπονητές μας!

 Ευχόμαστε σε όλους καλή προπόνηση και καλές βολές!

Tags: Ετικέτες: , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!