Άρθρα

Posted 19/01/2022Comments are off | Διαδικαστικά, Ενημέρωση, Κορονοϊός - COVID-19, Τελευταία Νέα

Ξεκινάμε τις Προπονήσεις Τοξοβολίας!

Δείτε τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων και το νέο πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, ξεκινάμε, σταδιακά, τις προπονήσεις μας! 

Τα Αγωνιστικά τμήματα, (οι αθλητές με έγκυρο Δελτίο Αθλητή της ΕΟΤ), θα ξεκινήσουν πρώτα, την Δευτέρα 24/1. Τα τμήματα Εκμάθησης θα ακολουθούσουν μια εβδομάδα αργότερα, την Δευτέρα 31/1.

Φυσικά, με πρώτη μέριμνα την ασφάλεια και την υγεία, αθλητών και προπονητών, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τους κανόνες προπονήσεων…

Αρχικά θυμίζουμε ότι οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίδειξη Self-Test / Rapid test, 48 ωρών (σχολικό πρότυπο), πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Ταυτόχρονα, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε την μάσκα τους κατά την διάρκεια της προπόνησης, με εξαίρεση στην γραμμή βολής, βάση του Αγωνιστικού Προτύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όλους σας να μπείτε, ενημερωθείτε και εκτυπώσετε τους Νέους Κανόνες Διεξαγωγής Προπονήσεων, ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να συνεχίσουμε με ασφάλεια τις προπονήσεις μας!

Τέλος, όπως και τις άλλες περιόδους και για να αποφευκτεί ο άσκοπος συνωστισμός είναι, οι ώρες και οι ημέρες προπόνησης του κάθε αθλητή θα πρέπει να προγραμματίζονται εκ των προτέρων και να τηρούνται. Συνεπώς παρακαλούνται όλοι οι Αθλητές να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον σύλλογο και να ορίσουν τις μέρες και ώρες προπόνησης τους. 

Πατήστε εδώ για τα στοιχεία επικοινωνίας.

Το ωράριο μας, για το κλειστό προπονητήριο είχε ως εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη:

16:30-18:00 : Τμήματα Εκμάθησης.

18:00-19:30 & 18:30-19:30: Αγωνιστικά Τμήματα. 

 

Επίσης εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για την τοξοβολία, συμπληρώστε την Φόρμα Γνωριμίας και κλείστε ένα ραντεβού για ένα δοκιμαστικό, μαζί με τους προπονητές μας!

 Ευχόμαστε σε όλους καλή προπόνηση και καλές βολές!

Η Ομάδα του ΣΟΑ Ερμή

Tags: Ετικέτες: , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!