Άρθρα

Posted 18/12/2021Comments are off | Βραβεύσεις - Διακρίσεις, Δράσεις, Τελευταία Νέα

Η Βράβευση των Αθλητών της Χρονιάς στο «Open Day – Sports for Family»

Tην Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την διάρκεια του «Open Day – Sports for Family» έγινε η βράβευση του αθλητή και της αθλήτριας της χρονιάς.

Το “Open Day – Sports for Family” είναι μια δράση μαζικού αθλητισμού που διοργανώνεται από τον Δήμο Διονύσου και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος αθλητισμού BE ACTIVE της Γ.Γ.Α., με σκοπό την διάδοση και προώθηση της κίνησης και του αθλητισμού ανάμεσα στους πολίτες.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021,  10.30πμ έως 1.30μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου, είχαν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά αθλήματα όπως τοξοβολία, καράτε, τεχνικές αυτοάμυνας, ταεκβοντό, χάντμπολ, ξιφασκία, πινγκ-πονγκ, διαγωνισμούς μπάσκετ, χορό zumba, με την καθοδήγηση των γυμναστών του Δήμου Διονύσου και την υποστήριξη των συλλόγων ΣΟΑ Ερμής Τοξοβολία, ΑΟ Διονύσου, ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ, ΑΣ Καράτε Linc Sunc , ΑΓΣ Ταεκβοντό Διονύσου και Fencing Academy FEST Ξιφασκία.

Κατά την διάρκεια της δράσης πραγματοποιηθείτε η βράβευση των αθλητών και αθλητριών της χρονιάς (2020 – 2021), των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Διονύσου, από όλα τα αθλήματα (ατομικά & ομαδικά). Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μάριος Λουκάτος ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Κέλλυ Λουφάκη (Ξιφασκία με αμαξίδιο), Βούλα Ζυγούρη (Πάλη) και Μαρία Καρπαθάκη (Ταεκβοντό).

Ο δικός μας Δημήτρης – Άγγελος Μονογιός  τιμήθηκε με το βραβείο του κορυφαίου αθλητή ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος στο σύνθετο τόξο, στην κατηγορία εφήβων.

 

Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες της εκδήλωσης!

Κατεβάσετε όποιες φωτογραφίες θέλετε!

Δείτε όλα τα Βίντεο από την εκδήλωση!

Πατήστε εδώ, για να δείτε όλους του αθλητές που βραβεύτηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια Δημήτρη !!!

Η Ομάδα του ΣΟΑ “Ερμής”

 

Tags: Ετικέτες: , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!