Άρθρα

Posted 03/04/2023Comments are off | Δράσεις, Τελευταία Νέα

Τουρνουά Τοξοβολίας ΣΟΑ Ερμή – Καπανδρίτι 2023 (Pict & Vid)

Με χαμόγελα, νέες εμπειρίες και την αίσθηση της αγωνιστικής δράσης ολοκληρώθηκε το Εαρινό Τουρνουά Τοξοβολίας που διοργάνωσε ο  Σ.Ο.Α. Ερμής, στο Καπανδρίτι.

Το Τουρνουά κλειστού χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/4/2023 στο στο κλειστό γήπεδο HandBall Καπανδριτίου (Χάρτης), με την φιλοξενία του Α.Π.Ε.Σ Καπανδριτίου, στα πλαίσια της ανάπτυξης και της προετοιμασίας των αθλητών που συμμετέχουν στο εθνικό και στο σχολικό πρωτάθλημα τοξοβολίας.

 Στο Τουρνουά συμμετείχαν ο ΣΟΑ Ερμής με προπονητές τους Θωμά Λιάπη και Βασίλη Πεταλά, ο Γ.Σ Κερατέας με προπονήτρια την Κλέμη Διαμαντοπούλου, ο Α.Ο. Καρέας με προπονητές τους Κυριάκο Κρουαζιέ και Μαρία Κυριλλοπούλου, ο Σ.Φ. Σαρακατσανέων Θήβας με προπονητή τον Νίκο Μπαλιάμη, και ο Πανελλήνιος Γ.Σ. με προπονητή τον Άρη Κόμη και με πάνω από 80 αθλητές, στους οποίους δόθηκε συμβολικό μετάλλιο και Δίπλωμα Συμμέτοχής!
Στο τέλος της διοργάνωσης βραβεύτηκαν οι 7 Πανελληνιονίκες του ΣΟΑ Ερμή, για το έτος 2022. Έτσι, στο Ολυμπιακό τόξο, βραβεύτηκαν οι Γιούργα Ναταλία, Κούρτης Παναγιώτης, Παναγιωτοπούλου Δώρα, Τζούλη Νίκη ενώ στο Σύνθετο τόξο βραβεύτηκαν οι,  Μονογυιός Δημήτριος, Πετρόπουλος Άγγελος, Τζούλη Μελπομένη.
Την διοργάνωση υποστήριξαν φίλοι και συνεργάτες, με τις ευγενικές τους χορηγίες ( Δείτε το Άρθρο).

Δείτε Στιγμές από το Τουρνουά (Ανανεώνεται Συνεχώς!):

Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες!

Κατεβάσετε όποιες φωτογραφίες θέλετε!

Δείτε όλα τα Βίντεο από τον Αγώνα!

 

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους !!!

Η Ομάδα του  “Σ.Ο.Α. Ερμής”

 

Tags: Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!