Άρθρα

Posted 28/03/2024Comments are off | Δράσεις, Τελευταία Νέα

Φωτογράφηση για την Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Ο ΣΟΑ “Ερμής” μετέχει στην καμπάνια εορτασμού της 6ης Απριλίου – Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, με ομαδική φωτογράφηση.

Την Τρίτη 2/4/2024 και ώρα 17:30, ο ΣΟΑ Ερμής σας προσκαλεί στο προπονητήριο του, όπου θα ενημερωθούμε για την Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και θα πραγματοποιήσουμε ομαδική φωτογράφηση με την φανέλα του Ερμή και με ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. Στην συνέχεια  θα δημιουργηθεί ένα βιντεάκι με όλες τις φωτογραφίες και με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής. Το βίντεο θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα και στα social media της Περιφέρειας Αττικής με το αντίστοιχο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στις 6 Απριλίου! Στο Δελτίο θα αναφέρονται όλοι οι Δήμοι και οι αθλητικοί Σύλλογοι που συμμετείχαν στην Καμπάνια.

Αναλυτικότερα, η Πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους, κ. Βασιλικής Μιλλούση:

Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (Ιnternational Day of Sport for Development and Peace) καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ και την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.

Ως στόχο έχει να προωθήσει τη σημασία του αθλητισμού στην επικράτηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης στον κόσμο, της ισότητας των φύλων, της ενσωμάτωσης και στην καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής, των προκαταλήψεων, του φόβου και των παρεξηγήσεων, που συμβάλλουν στην ανθρώπινη ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτής της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού υψώνουμε την ΑΣΠΡΗ ΚΑΡΤΑ «White Card» στέλνοντας ένα μήνυμα ΕΙΡΗΝΗΣ για ολόκληρη την αθλητική οικογένεια. Γιορτάζουμε τις αθλητικές αξίες. Ο αθλητισμός μας διδάσκει την σωστή συμπεριφορά, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, να βάζουμε στόχους και με σκληρή δουλειά να τους πετυχαίνουμε, μας διδάσκει την ευγενούς άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε, δηλαδή να αγωνιζόμαστε σύμφωνα με τους κανονισμούς και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο! Η λευκή κάρτα αποτελεί σύμβολο ειρήνης, σε αντίθεση με την κίτρινη και κόκκινη κάρτα που αντιστοιχούν σε αθλητικές ποινές.

Φέτος η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει αυτήν την ημέρα μαζί με όλα τα αθλητικά σωματεία και σε συνεργασία με τους 66 Δήμους της! Ας υψώσουμε μαζί με τις αθλήτριες, τους αθλητές, τις προπονήτριες, τους προπονητές και παράγοντες την ΑΣΠΡΗ ΚΑΡΤΑ να στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα ότι « Αγαπώ τον αθλητισμό! Θέλω ΕΙΡΗΝΗ στον κόσμο!»

Διευκρίνηση: Η συμμέτοχη σας στην φωτογράφηση είναι προαιρετική, και συνεπάγεται συναίνεση (των γονέων για τους ανήλικους συναθλητές μας) στην φωτογράφηση και την δημοσιοποίηση της, όπως αυτή περιγράφεται στην αρχή του άρθρου. Εάν οι  οι γονείς δεν επιθυμούν να φανεί το πρόσωπο του παιδιού αλλά θέλουν να μετέχουν, το παιδί θα μπορεί να είναι στην φωτογράφηση με σκεπασμένο το πρόσωπό του/της με την ΑΣΠΡΗ ΚΑΡΤΑ. Έντυπο για την γονική συναίνεση θα υπάρχει στο προπονητήριο, για την επιτόπου συμπλήρωσή του.

 

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί !!!

Η Ομάδα του ΣΟΑ “Ερμής”

Tags: Ετικέτες: , , , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!