Άρθρα

Posted 11/12/2021Comments are off | Βραβεύσεις - Διακρίσεις, Δράσεις, Τελευταία Νέα

«Open Day – Sports for Family» και βράβευση των Αθλητών της Χρονιάς

Tην Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την διάρκεια του «Open Day – Sports for Family» θα γίνει η βράβευση του αθλητή και της αθλήτριας της χρονιάς.

Το “Open Day – Sports for Family” είναι μια δράση μαζικού αθλητισμού που διοργανώνεται από τον Δήμο Διονύσου και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος αθλητισμού BE ACTIVE της Γ.Γ.Α., με σκοπό την διάδοση και προώθηση της κίνησης και του αθλητισμού ανάμεσα στους πολίτες.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021,  10.30πμ έως 1.30μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου, θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά αθλήματα όπως τοξοβολία, καράτε, τεχνικές αυτοάμυνας, ταεκβοντό, χάντμπολ, ξιφασκία, πινγκ-πονγκ, διαγωνισμούς μπάσκετ, χορό zumba, με την καθοδήγηση των γυμναστών του Δήμου Διονύσου και την υποστήριξη των συλλόγων ΣΟΑ Ερμής Τοξοβολία, ΑΟ Διονύσου, ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ, ΑΣ Καράτε Linc Sunc , ΑΓΣ Ταεκβοντό Διονύσου και Fencing Academy FEST Ξιφασκία.

Η ημέρα θα περιλαμβάνει παιχνίδια, ατομικούς αγώνες, εκμάθηση και παρουσίαση των παραπάνω αθλημάτων για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την διάρκεια της δράσης θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των αθλητών και αθλητριών της χρονιάς (2020 – 2021), των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Διονύσου, από όλα τα αθλήματα (ατομικά & ομαδικά).

Δείτε εδώ τους Υποψήφιους Αθλητές της Χρονιάς του Δήμου Διονύσου 2021
Δείτε εδώ τους Υποψήφιους Αθλητές της Χρονιάς του Δήμου Διονύσου 2021

Ο δικός μας Δημήτρης – Άγγελος Μονογιός είναι και αυτός υποψήφιος έχοντας κερδίσει επάξια την θέση του ως  1ος Κυπελλούχος Ελλάδας,  στο σύνθετο τόξο, στην κατηγορία εφήβων.

Ας δώσουμε όλοι το παρόν για να τμήσουμε τον Δημήτρη και τους υπολοίπους υποψηφίους,  βραβεύοντάς τους για την προσπάθεια και επιμονή τους.!!!

Θερμά συγχαρητήρια Δημήτρη !!!

Η Ομάδα του ΣΟΑ “Ερμής”

 

Tags: Ετικέτες: , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!