Άρθρα

Posted 08/11/2021Comments are off | Διαδικαστικά, Ενημέρωση, Κορονοϊός - COVID-19

Επίδειξη Βεβαιώσεων Covid (Αναθεώρηση 06/11/2021)

Με οδηγία της Γ.Γ.Α, όλοι οι αθλητές θα πρέπει κατά την είσοδο τους να επιδεικνύουν βεβαίωση Covid.

Στις αναθεωρημένες,  Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ορίζεται ότι όλοι οι αθλητές και προπονητές θα πρέπει κατά την είσοδο τους να επιδεικνύουν στον σύλλογο την, αντίστοιχη με την περίπτωσή τους, βεβαίωση. 

Δηλαδή:

  • Για τους αθλούμενους 18 ετών και άνω, εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test), ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
  • Για τους αθλούμενους έως και 17 ετών, εβδομαδιαίο self test, αρνητικού αποτελέσματος, καταχωρημένο στο self-testing.gov.gr ή στο edupass.gov.gr.

Έτσι, από την αρχή αυτής της περιόδου, θα πρέπει όλοι να έχουμε εκδώσει την βεβαίωση, στην αρχή της κάθε εβδομάδας (Κυριακή ή Δευτέρα), ώστε να την επιδείξουμε, σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή (PDF ή Covid Free GR Wallet), κατά την είσοδό μας, στον υπεύθυνο του συλλόγου.

Αναλυτικότερα:

  • Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να είναι εκδομένο από το GOV.GR.
  • Το πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να είναι εκδομένο από το GOV.GR. (ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση)
  • Το τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από το κέντρο  – εργαστήριο Υγείας (Δημόσιο ή Ιδιωτικό) και  με ημερομηνία ως 24 ώρες πριν την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας.
  • To self test, καταχωρημένο στο self-testing.gov.gr  ή στο edupass.gov.gr και  με ημερομηνία ως 24 ώρες πριν την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας.
  • Όλες οι βεβαιώσεις μπορούν να επιδεικνύονται  εκτυπωμένες ή σε ηλεκτρονική μορφή (PDF ή Covid Free GR Wallet), κατά την είσοδό μας.
  • Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας.

 

*Τονίζεται, τόσο από την Γ.Γ.Α, όσο και από τον σύλλογό μας, ότι η εβδομαδιαία επίδειξη των βεβαιώσεων είναι απαραίτητη για την προπόνηση!

Είμαστε βέβαιοι, ότι με την συνδρομή όλων μας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με ασφάλεια τις προπονήσεις μας.

 Ευχόμαστε σε όλους καλή προπόνηση και καλές βολές!

Η Ομάδα του Ερμή

 

Tags:

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!