Άρθρα

Posted 02/05/2024Comments are off | Αγώνες Τοξοβολίας, Αποτελέσματα Αγώνων, Βραβεύσεις - Διακρίσεις, Τελευταία Νέα

Επιτυχίες των αθλητών του ΣΟΑ “Ερμής” στον Αγώνα Πρωταθλήματος Νέων

Το Σαββατοκύριακο 27&28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Ανοιχτού Χώρου,
Αγωνιστικής κατηγορίας, U21 Ανδρών – Γυναικών & U18 Ανδρών – Γυναικών, Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας “Ευαγγελία Α. Ψάρρα ” .

Στη κατηγορία U18 Εφήβων Σύνθετου τόξου ο Άγγελος Πετρόπουλος κατάκτησε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και με σκορ 133/150 στον Α’ γύρο και 127/150 στον Β’ γύρο για τον μεγάλο τελικό και το χρυσό μετάλλιο.

 

Την πρώτη ημέρα ο Νικόλαος Καραλουκάς που ήρθε 6ος στην κατάταξη, κατάφερε στον Α’ γύρο να γυρίσει το αποτέλεσμα από 4-0 σε 4-6 και να συνεχίσει στην τετράδα για τον μικρό και μεγάλο τελικό. Μετά από 6 ώρες αγώνα, κατάφερε και παρέμεινε στην τέταρτη θέση κατακτώντας και την αντίστοιχη βαθμολογία για την στελέχωση της εθνικής ομάδας.

Στο μικτό ομαδικό οι Γιούργα Ναταλία και Καραλουκας Νικόλαος, μετά το γύρο με τους αθλητές του “Εκηβόλου”, διεκδίκησαν επάξια μια θέση στα μετάλλια. Μετά από 8 ώρες συνεχόμενων αναμετρήσεων, και δυσκολεύοντας πολύ τους αντιπάλους, κατέκτησαν την τέταρτη θέση στο μικτό ομαδικό με τους αντίστοιχους βαθμούς για την στελέχωση της εθνικής ομάδας.

 

Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες!

 

 

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές μας για τις προσπάθειές τους!

Μέχρι την επόμενη φορά, καλές προπονήσεις.

Η Ομάδα του ΣΟΑ “Ερμής”

Tags: Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

error: Στείλε μήνυμα στο administrator@ermis-archery.gr για να σου στείλουμε τις φωτογραφίες που θές!